Angelo Seminara

ANGELO SEMINARA COLLECTION FOR GREAT LENGTHS

Angelo Seminara er en av de mest kreative hårdesignerne i vår tid.

Nøkkelen til hans suksess: «Jeg jobber hardt med stort engasjement. Jeg er en perfeksjonist som setter mitt hjerte og sjel inn i alt jeg gjør.»

Great Lengths har et førsteklasses samarbeid med dette kreative geniet og 3 x vinner av British Hairdresser of the Year.

Angelo Seminara Collection nummer 3 for Great Lengths MIRAGE er her og vi elsker den! 

Kontakt marketing@greatlengthsnordic.com om ditt magasin ønsker å bruke disse bildene. 

Han startet som frisørlærling i en landsby i hjemlandet Italia for 30 år siden. Så flyttet han til Roma for for å jobbe for Toni&Guy i 5 år, før han fikk oppfylt sin drøm i London som internasjonal kreativ direktør for Trevor Sorbie. Siden 2010 har han jobbet som selvstendig frilanser over hele verden på en rekke prosjekter som fashionweek show, seminarer og laget artikler for glossy magasiner som Vogue, Harpers Bazaar og Vanity Fair. Angelo er den ubestridte lederen av avant-garde og vakre kommersielle stiler hvor han presser grensene for hår, lager det i kreative og overraskende figurer, forbløffende farger og oppsiktsvekkende teksturer. Disse mesterverkene oppnås av kreativ intelligens og kunstnerisk visjon. Nå er Angelo Seminara kunstnerisk leder for Davines.

Les mer om han på hans egen side her!

    
-